Witte Paard

Recensies

Het Witte Paard streeft naar een hoge kwaliteit voor haar gasten en is altijd op zoek naar verbetering. Wij lezen daarom graag hoe u de belevenis ervaren heeft. Niet alleen het Witte Paard, maar zeker ook de gasten vinden het fijn om een recensie te kunnen lezen. Hoe was de sfeer? Was de bediening naar wens en de kwaliteit van het eten goed?

Zelf een recensie insturen? Ga naar recensie insturen.

Onvergetelijke avond!

Voor ons bruiloftsfeest/diner hebben we gekozen voor het Witte Paard. We hadden daarbij gekozen voor een uitgebreid diner met onze familie. Het is een onvergetelijke avond geworden, mede door de goede organisatie en gastvrijheid van de medewerkers van Het Witte Paard. Het eten was prima verzorgd en de bediening was top.
Wij komen dus zeker nog een keer terug.

Manon en David hartelijk bedankt!

Back to the Sixties

Top avond, goede muziek, sfeervolle ingerichte zaal, heerlijke hapjes, vlotte bediening en heerlijke cocktails, alles goed geregeld. 

Ruud Jansen

40jarig huwelijksfeest

Het is voor ons een geweldig feest geweest, de zaal en aankleding daarvan was keurig en gezellig. Het buffet uitstekend en ook de bediening was uitstekend, kortom een superdag.

Mvg Hans en Elly Tas 

Samen 140 jaar een superfeest!

Recent vierden wij bovengenoemd feest in de uiterst sfeervolle Meesterzaal.

Alles was geweldig: Het meedenken in de voorbereiding, de invulling van het feest, de verzorging van het voortreffelijke dinerbuffet Nouveau, en de zeer attente bediening.

Kortom het Partycentrum is een aanrader!

Met vriendelijke groet, Anki en René van Well.