Witte Paard

Recensies

Het Witte Paard streeft naar een hoge kwaliteit voor haar gasten en is altijd op zoek naar verbetering. Wij lezen daarom graag hoe u de belevenis ervaren heeft. Niet alleen het Witte Paard, maar zeker ook de gasten vinden het fijn om een recensie te kunnen lezen. Hoe was de sfeer? Was de bediening naar wens en de kwaliteit van het eten goed?

Zelf een recensie insturen? Ga naar recensie insturen.

Vonken reünie

Wij zijn erg tevreden over de inrichting van de Gildezaal en niet te vergeten het personeel wat uitermate hun best deed om het ons naar het zin te maken.
Daarnaast zijn de korte communicatie lijnen voor en tijdens de reünie als zeer positief ervaren.

Topdag !!

Wij zijn hier getrouwd, hebben een receptie (toost) gehouden,gegeten en ons feest gegeven.

Van begin tot het eind was alles goed geregeld en is alles vlekkeloos verlopen.
Wij hebben enorm genoten.

Manon en David bedankt voor het meedenken in alles en uiteraard alle medewerkers die aanwezig zijn geweest ook enorm bedankt voor het laten slagen van onze mooie dag.

Groetjes Renaldo en Vanessa van Rossem 

Onvergetelijke avond!

Voor ons bruiloftsfeest/diner hebben we gekozen voor het Witte Paard. We hadden daarbij gekozen voor een uitgebreid diner met onze familie. Het is een onvergetelijke avond geworden, mede door de goede organisatie en gastvrijheid van de medewerkers van Het Witte Paard. Het eten was prima verzorgd en de bediening was top.
Wij komen dus zeker nog een keer terug.

Manon en David hartelijk bedankt!

Back to the Sixties

Top avond, goede muziek, sfeervolle ingerichte zaal, heerlijke hapjes, vlotte bediening en heerlijke cocktails, alles goed geregeld. 

Ruud Jansen