Witte Paard

Kermis Nootdorp 2015, programmering bekend!

Sinds jaar en dag organiseert Event- en partycentrum het Witte Paard de Nootdorpse Kermisweek. Een unieke week waarin gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Heel Nootdorp rukt uit om de sfeer van de Kermisweek te beleven. De kermis in Nootdorp is een jaarlijks terugkerende traditie en een evenement voor jong en oud.

Programma 2015:

Woensdag 5 augustus:
De opening op woensdag wordt gedaan door het de bekende Nootdorpse DJ's Housje Boompje Beatje en het team van Royal Grooves. Dit team van DJ’s draait aanstekelijke Dance en House muziek en zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Toegang is gratis.

Donderdag 6 augustus:
De jaarlijkse wielerronde is voor jong en oud ieder jaar weer een spektakel. In de kleine tent op de kermis wordt er gezellige muziek gedraaid door verschillende DJ’s. Gratis entree.

Vrijdag 7 augustus:
Op de vrijdagavond zullen de bekende DJ’s Tim & Faab met hun jaren 80’s & 90’s muziek zorgen voor een gezellige en sfeervolle avond. In de grote tent zal het spektakel van 20:30 tot 1:00 uur plaatsvinden. Er zal een grote verlichte dansvloer geplaatst worden om de sfeer te verhogen. De toegang voor deze avond is gratis.

Zaterdag 8 augustus:  
Feest in zowel de grote als de kleine tent. In de grote tent is het feest van 20:30 tot 1:30 uur. Met coverband Vangrail en 2 sets van de DJ's van Royal Grooves en Housje Boompje Beatje. Toegang à € 10,00 bij de grote tent, de entree voor de kleine tent is gratis.

Zondag 9 augustus:
In de grote tent de bekende familiedag met onder andere The Clarks, zij treden op vanaf 17:15 uur tot 18:15 uur. De familiedag is van 14:00 tot 20:00. Voor de kinderen wordt er een springkussen neergezet en zal er een ballonnenclown aanwezig zijn. Leuke activiteiten voor jong en oud. De toegang voor deze gezellige dag is gratis.