Witte Paard

Kerstgala / diner dansant in het Witte Paard

Kerstgala / diner dansant in Event- en Partycentrum het Witte Paard Nootdorp 

Zondag 17 december aanstaande, de zondag voor Kerst, organiseert het Witte Paard in samenwerking met het Kerstgalacomité opnieuw een kerst diner dansant: heerlijk dansen in de warme sfeer van de Kerst. Jaarlijks succes- en sfeervol. Dus wacht niet te lang met kaarten kopen. Komt u ook (weer) naar dit bijzondere kerstgala !? De ruime dansvloer ligt al klaar.

De ontvangst is vanaf 17.00 uur, het slot van de avond is om ca 22.30 uur. Avondkleding is gewenst. Het dansen en het diner zijn in de fraaie, grote zalen van het partycentrum. Bij uw entreekaart is inbegrepen de welkomstcocktail met bijpassende amuses en een heerlijk prima verzorgd vijfgangen diner met een keuze van vlees of vis. Het hoofdgerecht vlees is kalfsoester met bospaddenstoelen en demi-glace en het vis-hoofdgerecht is een casserole van gegrilde garnalen en zalm in een kruidenolie. Voor de tafelindeling houdt de organisatie rekening met uw wensen.   

Live dansmuziek

Natuurlijk is er live dansmuziek; dit jaar verzorgd door de Formatie Flame, bestaande uit het duo Mandy en Uwe. Hun repertoire en de ‘normale‘ geluidssterkte zorgen ervoor dat u heerlijk ontspannen kunt dansen en tegelijk gezellig en verstaanbaar kunt (bij)praten met vrienden en bekenden. 

Kaartverkoop gestart!

De kaarten kosten € 57,50 per persoon. Snel kaarten bestellen is het devies: inlichtingen, organisatie en kaartverkoop bij Kees Balm (T 015 - 3109893), Ron Labordus (3108081), Nic Wubben (3108312) of Piet Vergeer (3109180). U kunt uw kaarten ook kopen bij de andere vaste adressen: Marjan De Visser in Winkelcentrum Parade Nootdorp; Sigarenspeciaalzaak Het Moortje, Stationsstraat 31, Pijnacker of bij Event- en Partycentrum het Witte Paard / Pannenkoeksaloon Howdy’s, Gildeweg 2, Nootdorp (015 – 3109180). 

70’s & 80’s disco: zaterdag 25 november 2017

Met de DJ's Tim & Faab en grote verlichte dansvloer. In de tweede zaal DJ Ron. Lekker uit je dak op de hits van ‘toen’! 

Ben je bij deze avond te gast geweest en wil je de foto's nog terug zien, klik op deze link!

De zaal is open vanaf 21.30 uur, toegang vanaf 25 jaar. Kaartverkoop aan de deur à € 10,00.

Bekijk hier de agenda.

Open avond: donderdag 23 november

Op donderdag 23 november bent u van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom tijdens onze gezellige open avond. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u vrijblijvend onze feestzalen bekijken en de sfeer proeven. De zalen zijn in de verschillende thema’s opgesteld, zodat u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden voor uw feestavond.

Tot ziens op een van de avonden!

open avond

Open avond: donderdag 26 oktober

Op donderdag 26 oktober bent u van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom tijdens onze gezellige open avond. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u vrijblijvend onze feestzalen bekijken en de sfeer proeven. De zalen zijn in de verschillende thema’s opgesteld, zodat u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden voor uw feestavond.

Tot ziens op een van de avonden!

open avond

70’s & 80’s disco: zaterdag 21 oktober 2017

Lekker uit je dak op de hits van ‘toen’! Met de DJ's Tim & Faab en grote verlichte dansvloer. In de tweede zaal DJ Ron.

De zaal is open vanaf 21.30 uur, toegang vanaf 25 jaar. Kaartverkoop aan de deur à € 10,00.

70’s & 80’s disco: zaterdag 16 september 2017

Lekker uit je dak op de hits van ‘toen’! Met de DJ's Tim & Faab en grote verlichte dansvloer. In de tweede zaal DJ Ron.

De zaal is open vanaf 21.30 uur, toegang vanaf 25 jaar. Kaartverkoop aan de deur à € 10,00.