Witte Paard

Kermis Nootdorp

Sinds jaar en dag organiseert Event- & Partycentrum het Witte Paard de Nootdorpse Kermisweek. Een unieke week waarin gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Heel Nootdorp rukt uit om de sfeer van de Kermisweek te beleven. De kermis in Nootdorp is een jaarlijks terugkerende traditie en een evenement voor jong en oud. De kermis wordt gehouden van woensdag t/m zondag en vindt meestal plaats in de eerste volledige week van augustus.

Programma 2017:

Woensdag 9 augustus:
De opening van de Kermisweek is op de woensdag, met een mix van top 40, feest en dance muziek. Van 20:00-0:00 uur, toegang is gratis.

Donderdag 10 augustus t/m zaterdag 12 augustus:
Gezellige muziek in de kleine tent op de kermis. Toegang daarbij is gratis.

Donderdag 10 augustus:
De jaarlijkse wielerronde is voor jong en oud ieder jaar weer een spektakel.

Vrijdag 11 augustus:
Op de vrijdagavond zullen de bekende DJ’s Tim & Faab met hun jaren 80’s & 90’s classics party voor een gezellige en sfeervolle avond zorgen. In de grote tent zal het spektakel van 20:30 tot 1:00 uur plaatsvinden. Er zal een grote verlichte dansvloer geplaatst worden om de sfeer te verhogen. Zaterdag 12 augustus:  
Feest in zowel de grote als de kleine tent. In de grote tent is het feest van 20:30 tot 1:30 uur. Met de coverband jeWelste voor een geweldige feestavond. 

Zondag 13 augustus:
In de grote tent de bekende familiedag. De familiedag is van 14:00 tot 20:00. Gezellige muziek van de DJ vanaf 14:00 uur.
Voor de kinderen wordt er een springkussen neergezet en zal er een ballonnenclown aanwezig zijn. Leuke activiteiten voor jong en oud. 
Dit jaar hebben we The Raspers als coverband, tijden volgen nog.


 

Kijk voor meer informatie op:
www.oranjeverenigingnootdorp.nl
www.kortebaannootdorp.nl