Witte Paard

Kermis Nootdorp

Sinds jaar en dag organiseert Event- & Partycentrum het Witte Paard de Nootdorpse Kermisweek. Een unieke week waarin gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Heel Nootdorp rukt uit om de sfeer van de Kermisweek te beleven. De kermis in Nootdorp is een jaarlijks terugkerende traditie en een evenement voor jong en oud. De kermis wordt gehouden van woensdag t/m zondag en vindt meestal plaats in de eerste volledige week van augustus.

Programma 2017:

Woensdag 9 augustus:
De opening van de Kermisweek is op de woensdag in de kleine tent, met de DJ’s BUREN VAN ARMIN. Een een mix van top 40, feest en dance muziek. Van 20:00-0:00 uur, toegang is gratis.

Donderdag 10 augustus:
De jaarlijkse wielerronde is voor jong en oud ieder jaar weer een spektakel.
In de kleine tent DJ KICK SOME. Wilt u zeker zijn van 100% feestgarantie? DJ Kick Some  is een echte Feest-DJ, van bekende feestcafe’s in Nederland tot in het buitenland.
Van 20:00-0:00 uur, toegang is gratis.

Vrijdag 11 augustus:
Op de vrijdagavond zullen de bekende DJ’s Tim & Faab met hun jaren 70's, 80’s & 90’s classics party voor een gezellige en sfeervolle avond zorgen. In de grote tent zal het spektakel van 20:30 tot 1:00 uur plaatsvinden. Er zal een grote verlichte dansvloer geplaatst worden om de sfeer te verhogen. 

In de kleine tent  Feest DJ NOZEM
Goede feest dj, bekend van de Stompwijkse Kermis.

DIT JAAR VOOR DE FEESTTENTEN OP VRIJDAG EN ZATERDAGAVOND € 5,- TOEGANG (inclusief consumptie). Zaterdag 12 augustus:  
Feest in zowel de grote als de kleine tent. In de grote tent is het feest van 20:30 tot 1:30 uur. Met de coverband jeWelste voor een geweldige feestavond. 
Coverband jeWelste is typisch zoʼn band waar je nooit genoeg van krijgt. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 13 jaar over 's lands podia. Geweldige nummers van de 70s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. Superenthousiast en altijd 100% rock-'n-roll garantie!
BARRY PAF behoeft geen introductie, 20 jaar DJ van Radio 538 heeft hem op alle feesten in de hele wereld gebracht.

Kleine Tent Kermis:
DJ Ron, draait al jaren op zaterdagavond de kleine tent plat.

DIT JAAR VOOR DE FEESTTENTEN OP VRIJDAG EN ZATERDAGAVOND € 5,- TOEGANG (inclusief consumptie).

Zondag 13 augustus:
In de grote tent de bekende familiedag. De familiedag is van 14:00 tot 20:00. Gezellige muziek van DJ Ron vanaf 14:00 uur.
Voor de kinderen wordt er een springkussen neergezet en zal er een ballonnenclown aanwezig zijn. Leuke activiteiten voor jong en oud. 
Dit jaar hebben we The Raspers als coverband, om 17.15 uur kunt u genieten van een optreden van coverband ‘The RASPERS’.
Bij velen reeds bekend als 'Hardest Working Band' van Den Haag en omstreken. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier rasmuzikanten maken van elk feest een 'happening' waarover iedereen nog lang zal napraten. Toegang is gratis.


 

Kijk voor meer informatie op:
www.oranjeverenigingnootdorp.nl
www.kortebaannootdorp.nl