Witte Paard

Open avond: woensdag 21 maart

Op woensdag 21 maart bent u van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom tijdens onze gezellige open avond. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u vrijblijvend onze feestzalen bekijken en de sfeer proeven. De zalen zijn in de verschillende thema’s opgesteld, zodat u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden voor uw feestavond.

Tot ziens op een van de avonden!

open avond

Hoe kiest u de perfecte locatie voor uw bruiloft?

Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Uw trouwdag is een onvergetelijke dag. Dit weten we bij het Witte Paard als geen ander. Een van de belangrijkste onderdelen van de huwelijksdag is de locatie, want het is een grote sfeermaker. De juiste keuze maken kan dan ook best lastig zijn. Het is van belang om op tijd te beginnen met de zoektocht naar uw perfecte locatie. Bruiloften worden ver van tevoren gepland, hoe jammer is het als uw droomlocatie al bezet is! Wij hebben voor u een aantal tips op een rijtje gezet, om de zoektocht naar de perfecte locatie iets makkelijker te maken.   

 

Breng uw wensen in kaart

Om te bepalen welke locatie bij uw bruiloft past is het van belang om eerst uw wensen en eisen in kaart te brengen. Bepaal aan welke eisen een locatie absoluut aan moet voldoen en welke eisen wenselijk zijn. Welke sfeer en uitstraling wilt u voor uw bruiloft en waar moet de locatie aan voldoen om binnen dit plaatje te passen? Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel gasten u uit wilt nodigen. Wilt u wettelijk trouwen op de locatie? Besef dan dat niet elke locatie een officiële trouwlocatie is. Dit kan in veel gevallen mogelijk gemaakt worden, maar hier kan een prijskaartje aanhangen. Ook het budget is natuurlijk niet onbelangrijk. Wat wilt u precies en wat mag dit kosten. Wilt u naast de ceremonie ook een diner of alleen het feest op de locatie? Door al deze wensen en eisen vooraf in kaart te brengen kunt u gericht op zoek naar een locatie passend bij uw wensen.

 

Doe research en ga op pad!

Tegenwoordig is het natuurlijk erg makkelijk om online al research te doen, dus waarom zou u hier geen gebruik van maken? Maak een lijstje van mogelijke locaties in de regio waarin u geïnteresseerd bent. Bekijk of deze voldoen aan uw (harde) eisen en stel een top vijf samen. Vervolgens kunt u bezoekjes inplannen aan deze locaties. Zo organiseren we bij het Witte Paard regelmatig een open inloopavond. Zo kunt u onder het genot van een hapje en een drankje alvast vrijblijvend de sfeer proeven. U kunt er ook voor kiezen om foto’s van de verschillende locaties te maken, zo kunt u later de mogelijkheden nog eens rustig doornemen.

 

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Verdwaalde gasten, lang in de file of vechten voor een parkeerplek, dat wilt u toch voorkomen! Het is belangrijk om bij het kiezen van de locatie de bereikbaarheid en toegankelijk te bekijken. Is er voldoende parkeergelegenheid en is de locatie gemakkelijk te vinden? Is er rekening gehouden met mindervaliden? Het is toch vervelend om niet naar het toilet te kunnen, omdat er geen invalidentoilet aanwezig is. Het zijn praktische zaken, die u een hoop stress kunt besparen.

 

Faciliteiten van de locatie

Muziek, catering en verlichting, dit maakt het feest een stuk sfeervoller! Informeer van tevoren naar de voorzieningen. Is er ruimte voor een band of DJ? Bekijk ook kritisch of er voldoende ruimte is voor het aantal gasten dat u wilt uitnodigen. Wat zijn de mogelijkheden voor het diner? Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen van uw gasten? Bent u op zoek naar een moderne, maar toch sfeervolle locatie? Dan bent u bij het Witte Paard aan het juiste adres!

 

Welke locatie gaat het worden?

Bent u direct verliefd geworden op een locatie of twijfelt u nog tussen een aantal locaties? Dan is het tijd om offertes op maat aan te vragen. Zorg dat het aantal gasten, uw culinaire wensen, het programma en eventuele andere wensen hierin meegenomen worden. Zo krijgt u een compleet plaatje. Het kan prettig zijn om de verschillende onderdelen apart te specificeren op de offerte. Zo kunt u, indien nodig, bekijken of iets geschrapt moet worden om toch te voldoen aan het budget. Zo bieden wij bij het Witte Paard de mogelijkheid om uw eigen bruidstaart mee te nemen. Heeft u een bijvoorbeeld een lieve vriendin die goed kan bakken en een prachtige bruidstaart voor u wilt maken? Bij het Witte Paard serveren we deze graag voor u uit!

 

Tijd voor de champagne!

Heeft u de perfecte locatie gevonden? Dan is het tijd voor de Save the Dates. En ondertussen kunt u al verder genieten van de voorpret van uw mooie locatie. Wij hopen natuurlijk om u op uw mooie dag te zien bij het Witte Paard!

Open avond: dinsdag 20 februari

Op dinsdag 20 februari bent u van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom tijdens onze gezellige open avond. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u vrijblijvend onze feestzalen bekijken en de sfeer proeven. De zalen zijn in de verschillende thema’s opgesteld, zodat u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden voor uw feestavond.

Tot ziens op een van de avonden!

70’s & 80’s disco: zaterdag 27 januari 2018

Met de DJ's Tim & Faab en grote verlichte dansvloer. In de tweede zaal DJ Ron. Lekker uit je dak op de hits van ‘toen’! 

De zaal is open vanaf 21.30 uur, toegang vanaf 25 jaar. Kaartverkoop aan de deur à € 10,00.

Bekijk hier de agenda.

Open avond: donderdag 18 januari

Op donderdag 18 januari bent u van 19.00 tot 22.00 uur van harte welkom tijdens onze gezellige open avond. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u vrijblijvend onze feestzalen bekijken en de sfeer proeven. De zalen zijn in de verschillende thema’s opgesteld, zodat u een perfecte indruk krijgt van de mogelijkheden voor uw feestavond.

Tot ziens op een van de avonden!

New Years Factory Party

NEW YEAR Factory Party
DOORS OPEN AT 00:30 / 18+ ONLY

NEW YEARS FACTORY PARTY 2017
DOORS OPEN AT 00:30 / 18+ ONLY

met o.a. de bekende Radio 538 DJ Menno de Boer 
en een Après ski DJ in de 2e zaal 


Pre-sale € 15,00
At the door € 17,50 (When available)

Tickets te koop bij het Moortje in Pijnacker, bij Howdy's Pannenkoek Saloon of bij Marjan de Visser in Nootdorp

 

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/pchetwittepaard