Witte Paard

Zalen

Onze uiterst sfeervolle zalen zijn geschikt voor kleine en grote partijen. Iedere zaal beschikt over zijn eigen unieke inrichting en karakteristieken. Onze zalen beschikken ook over een aangelegen serre. Op zoek naar een feestlocatie voor een klein gezelschap of juist een groot gezelschap. Bij ons is alles mogelijk.

Meesterzaal

De Meesterzaal is geschikt voor feesten en bruiloften tot maximaal 300 gasten. De zaal beschikt over een aangelegen serre. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel. Tevens is er de mogelijkheid om de Meesterzaal en de Gildezaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten.

Gildezaal

De Gildezaal is geschikt voor 100 personen. De verhoging met luxe fauteuiltjes en de grote open sfeerhaard geven een uiterst knus gevoel. De zaal beschikt over een aangelegen serre. Tevens is er de mogelijkheid om de Gildezaal met de Meesterzaal samen te voegen tot één ruimte voor ongeveer 500 gasten. 

Caballo Blanco

Onze Mexicaanse binnenplaats is een sfeervolle ruimte voor een wat kleiner gezelschap tot 60 gasten. Het zaaltje kan ook worden ingezet voor een zittend diner, een buffet of walking diner voorafgaand aan het feest, of na afloop van een receptie.

Howdy’s Saloon

Howdy’s Saloon straalt de sfeer uit van een Wilde Westen stadje. Het Wilde Westen vormt de rode draad voor het feest dat wordt gevierd. Komen er kinderen op je feest? Howdy’s Saloon heeft een aparte speelruimte waar de kids zich uitstekend kunnen vermaken. 

Enthousiast geworden over onze zalen? U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons partycentrum, een vrijblijvend gesprek over uw plannen en een kostenbegroting.

 

 

 

Uw persoonlijke wens staat centraal